O nama - Asfaltiranje Hektor road

Slika O nama

Poštovani,
Želimo prvo da Vam se zahvalimo što ste izdvojili Vaše dragoceno vreme i posetili naš sajt.
Ovom internet prezentacijom želimo da Vam predstavimo kako naše usluge tako i našu firmu Hektor road Beograd.

Hektor road se bavi projektovanjem, asfaltiranjem i pripremom (zemljani radovi) za asfaltiranje manjih i većih površina, zidanjem ivičnjaka rigolica i kanalica dugi niz godina.
S pravom spadamo među vodeće firme kada je u pitanju ova oblast jer nastojimo da svi naši klijenti budu zadovoljni, jer samo tako možemo i mi kao firma biti uspešni.
Stalnim usavršavanjem pratimo trendove i naš akcenat pored zadovoljnih klijenata jeste profesionalan i kvalitetan rad.
U vremenu koje je iza nas, već punih 10 godina, izgradili smo čvrste partnerske odnose, i sa velikim zadovoljstvom pokazali da smo sposobni da odgovorimo svakom izazovu koji je pred nama.
U poslednjih nekoliko godina sa pažnjom razvijamo, kako modernizacijom i dopunom mehanizacije, tako i ljudima osposobljenim za ovu vrstu radova.
Naš tim stručnih ljudi broji 10 stalno zaposlenih, od koji neki imaju iskustvo u ovoj oblasti i preko 30 godina.

Za kvalitet i trajnost asfalta nije presudna debljina asfalta nego kvaliteta podloge, zbog toga je bitno da za takve poslove pozovete profesionalce sa iskustvom.
Radovi se vrše pod stručnim nadzorom naših inženjera. Mehanizacijom i stručnim radom ispunićemo vaše zamisli.

Usluge Hektor road

Projektovanje, asfaltiranje i priprema (zemljani radovi) za asfaltiranje manjih i većih površina, zidanje ivičnjaka, ugradnja rigolica, ugradnja kanalica, obele]avanje parking mesta, iskopi zemljanih površina i drugih i još mnogo toga. Sve što Vam treba, slobodno nas kontaktirajte.

Info:Možete nas posetiti na adresi Avalska 143/a, 11232 Ripanj, Voždovac ili nas kontaktirati na dobro poznate telefone +381 (0) 69-51-999-52 i +381 (0) 64-16-23-701. Takođe možete nam pisati putem kontakt forme koja se nalazi na sajtu u delu kontakt. Pišite nam, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkračem mogućem roku.

10
GODINA ISKUSTVA
100+
ZAVRŠENIH PROJEKATA
10
STALNO ZAPOSLENIH
100+
ZADOVOLJNIH KLIJENATA